Butiken N Bengtsson

Företaget N Bengtsson grundades av Niklas Bengtsson 2011-03-22 som sedan 1991-11-01 bedrivit företaget N Bengtssons Skogstjänst AB inom skogsbruksbranschen.

Vi arbetar med att uppfylla alla kundens krav och önskan men är större inriktade på arbetesutrustning,arbetsbelysning,hydralslang,arbetskläder,hydraulikoljor och har ett stort utbud utav bult och mutter i kilo pris.  Våra priser kan både upplevas positiva jämfört med våra konkurrenter/medarbetare och dyrare men detta beror på att vi arbetar hårt med att sälja produkter av högsta kvalitet och prestanda och därav lämnar vi alltid minst 2 års garanti på våra produkter.

Våran personal.

Niklas Bengtsson – Chef och grundaren av N Bengtsson arbetar både på fältet och i butiken när han inte arbetar inom skogsbranschen eller kör sin lastbil.

Timmy Roos Bengtsson – Deltids anställd, Arbetar på John Deer i Jönköping som mekaniker men sköter hydraulik av delningen och arbetet på fältet.

Jonny Roos Bengtsson – Deltids anställd, Studerar Fordon och Transport programmet på Nifsarpsskolan i Eksjö är annars huvud ansvarig för butiken och är webmaster.

Lasse Andersson – Extra gubbe i brist på personal. Arbetar i vanliga fall som skogsmaskinschaufför och glädjespridare.

Leif Andersson – Trogen medarbetar som arbetar som skogsmaskinschaufför och glädjespridare.

Vi finns alltid tillgängliga dag som natt på våra jour nummer men du är välkommen in att besöka oss på Mickelstorp 1 i Adelöv.

Du kan läsa mer om oss på http://adelov.se/wordpress/?p=14779

Du kan läsa mer om oss på Tranåstidningen

Med Vänliga hälsningar, N Bengtssons personal.